Autorëve dhe autorëve

Abid Jariq

Në humnerën e shpirtit

BIBER 03Adam Pakai

Llazari

BIBER 02Afrim Demiri

Drita e ftohtë

BIBER 03Afrim Demiri

Qeni dhe derri

BIBER 02Aida Sheçiq Nezireviq

Bora

BIBER 03Aida Sheçiq Nezireviq

Pogaçja

BIBER 05Albina Idrizi

Shurdhmemecja

BIBER 05Aleksandra Jovanoviq

Beteja me mëngjes

BIBER 04Alma Tabak

Shtëpiza në pyll

BIBER 04Amina Kaja

Nё fundin e filxhanit

BIBER 05Ana Jugo

Skica nga jeta e një refugjati

BIBER 05Ana Knezheviq

Barku i një bibliotekisti

BIBER 02Ana Kutlesha

Ndërrimi i qimeve

BIBER 05Andrea Hribar Livada

Vogëlushja

BIBER 05Andrea Popov Miletiq

Unë dita-ditës jam çdoherë e më e shqetësuar

BIBER 02Anela Ilijash

O!

BIBER 02Aneta Tasevska Petrushevska

Vjedhësi

BIBER 03Aneta Vellkovska

Pastruesi i luftës

BIBER 04Anica Marceliq

Kafja me Jelenën

BIBER 05Ante Storiq

Toka e lumturisë

BIBER 05Ante Storiq

Vera

BIBER 03Antonella Marushiq (Nora Verde)

Barbuni

BIBER 01Anushka Minovska

Familja e xhaxhit Aki

BIBER 02Arsim Jonuzi

Të shikosh përpara do të thotë të jesh njeri i madh!

BIBER 01Besa Kalaja

Nën hije

BIBER 03Besa Morina

Mysafiri

BIBER 04Bllagica Gjorgjievska

Ah, sikur të ishte çast i bukur…

BIBER 02Bllagica Gjorgjievska

Nermina, dashuria ime

BIBER 01Bojan Krivokapiq

Deti

BIBER 04Bojan Krivokapiq

Zogëzat

BIBER 04Bojan Todoroviq

Karikaturisti

BIBER 03Bojana Babiq

Askush s’e bën si ata

BIBER 03Boshko Lomoviq

Qeni i madh i verdhë

BIBER 04Bozhidar Knezheviq

Dorezat që shndrisin në errësirë

BIBER 01Dalip Xh. Gashi

Varg(e)vi

BIBER 01Damjan Kërstanoviq

Ibrahimi

BIBER 01Danilo Luçiq

Fraktura

BIBER 02Diellza Haxhimehmeti

Të dy nën një pikë shiu!

BIBER 01Dimitrije Bukviq

Bëhu burrë, mbytmë

BIBER 03Dinko Teleqan

Jeleku

BIBER 04Dragan Bunoviq

Semeja dhe zogjtë tjerë

BIBER 01Dragana Rangjeloviq

Objektivi

BIBER 03Dragiç Cvjetinoviq

Gjëra të tmerrshme

BIBER 02Drazhana Markoviq Kreziq

Graho

BIBER 05Dubravka Tintor

Gjyshja ime Anica

BIBER 05Dushan Radakoviq

Morrat

BIBER 05Xheneta Rovçanin

Xhaxhi Zav

BIBER 02Edis Galushi

Dhoma e pajtimit

BIBER 02Ena Katarina Haler

Kur hyj në shtëpi, e fik dritën

BIBER 05Ernad Osmiq

Dreqi e marrtë

BIBER 03Ernad Osmiq

Konkluzionet nga takimi i bashkësisë lokale ku nuk ka pasur abstenime

BIBER 05Gabrijel Deliq

Lajmërohu, hiqe mërzinë

BIBER 03Goran Jankoviq

Rrëfimi i plotë, e njeriu…

BIBER 05Goran Paladin

Mjedrat

BIBER 04Gordana Stojanoska

Shtatë xixëllonjat e rrugës

BIBER 03Hoja Ogrizoviq

Ikona e Shën Jovanit

BIBER 04Imer Topanica

Gjashtë

BIBER 03Irena Skopljak Bariq

Loja: Fundi

BIBER 04Isidora Petroviq

Terapia

BIBER 03Jasna Raduloviq

Lajthia

BIBER 02Jasna Raduloviq

Të padukshmit

BIBER 01Jelena Kalajxhija

Mustaqet në shkopth apo Kushedi se cili (i pari dhe i fundit) për luftën

BIBER 04Jovana Matevska

Indigoja e tërbimit

BIBER 02Jovana Matevska Atanasova

Mos fol keq për të vdekurit!

BIBER 04Korana Serdareviq

E tyre

BIBER 01Lana Bunjevac

Rrokaqielli i kuq

BIBER 05Lejla Kalamujiq

Sërish bie borë, Snezhana

BIBER 02Lidija Dedush

Fertik

BIBER 05Lindita Komani

Me tren për Sarajevë

BIBER 01Luiza Bouharaoua

Pederët

BIBER 03Maja Halapir

Trekëndëshi

BIBER 04Maja Sllavniq

S’kam unë asgjë kundër fatit

BIBER 01Manja Veliçkovska

Mirë e ke

BIBER 03Marenglen Cano

Çarmatosja e statujave

BIBER 01Mariana Çanak

Shkëmbimi

BIBER 04Mario Merxhan

Takimi

BIBER 03Marjeta Gjoka

Luftë dhe dashuri

BIBER 02Mehmed Gjedoviq

Zemra e fazanit

BIBER 01Mehmet Elezi

Dënes një baladë

BIBER 02Mihovil Rismondo

Tarracat

BIBER 04Milan Vorkapiq

Emri i babait – vizë

BIBER 02Milan Vorkapiq

S’ki me m’besu

BIBER 04Milana Gajoviq

Gremina

BIBER 03Milena Babiq

Krojf

BIBER 04Milica Rashiq

Aroma

BIBER 04Milica Vuçkoviq

Hanë njerëzit edhe pa këmbë

BIBER 02Millosh Perishiq

Fjalët

BIBER 05Monika Herceg

Koka

BIBER 03Nada Jelinçiq

Pionieri

BIBER 01Nadia Geras

Vazoja e kristaltë

BIBER 01Naida Mujkiq

Biskota e fatit

BIBER 05Nemanja Raiçeviq

Imtësira

BIBER 02Nikolla Nikoliq

Antifada

BIBER 04Nikolla Petroviq

Kotelet në mure

BIBER 04Nikola Petroviq

Shpëtimi i hardhucës

BIBER 03Petar Babiq

Në Danubin e bukur të gjakosur

BIBER 01Petra Rapaiq

Vëllai im

BIBER 04Petre Dimovski

Ilaçi

BIBER 01Sandra Cvitkoviq

Viti nëntëdhjetedy, sot

BIBER 01Sanja Mihajloviq – Kostadinovska

Lufta është fjalë e vogël

BIBER 02Sanja Muçkajeva Vidanovska

Emrin e kam nënë

BIBER 05Sanja Raduloviq

Mbiujësja

BIBER 02Sanja Tërpkovska

Pas aport

BIBER 04Senad Jusiq

Si u bë Dado pemë

BIBER 04Senad Jusiq

Vorbullat

BIBER 05Simona Lokvenec

Amira

BIBER 01Sllagjana Lubiçiq

Limbo në kohë vere

BIBER 01Sllagjana Nina Perkoviq

Diçka e errët që mami mban në vete

BIBER 05Slagjana Nina Perkoviq

Unaza

BIBER 03Srgjan Gagiq

Dritaret

BIBER 02Sërgjan Mileviq

Lufta është fjalë e pahijshme

BIBER 05Stefan Slavkoviq

Tovarnik

BIBER 03Suzana Gjorgjievska

T’ia themi njëri-tjetrit atë që moti s’ia kemi thënë

BIBER 01Tamara Kovaçeviq

Ti me satër, unë me satër

BIBER 03Tanja Javorina

Vogëlushja me tuta portokalli

BIBER 02Tena Lonçareviq

Kafe, komshike

BIBER 05Tihana Gambirazha

Zheljana

BIBER 03Vasilije Peroviq

Përmasa e zotit… separat

BIBER 05Vera Kalin

Peshku në grep

BIBER 02Verçe Karafiloska

Loja në aguliçet

BIBER 01Verime Zimberi-Beluli

Një e kaluar e frikshme

BIBER 02Vesa Qena

Shija e gjalpit të kikirikut

BIBER 04Vesna Todorovska

Lotët dhembin njëjtë

BIBER 05Vlladimir Tabasheviq

Lufta

BIBER 01Zhelka Horvat Çeç

Periudhë e re

BIBER 01