biberi është aty për të ngacmu

biberi është i vockël

biberi është i furishëm

biberi i çdokujt dhe i askujt

bëhu si biberi

Biber 05

 

 

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se sapo doli nga shtypi përmbledhja me tregime të përzgjedhura në konkursin e pestë Biber.

 

 

Zagreb – Petrinja – Manastir – Travnik

 

 

Në periudhën vijuese po planifikojmë disa ngjarje publike ku do të shpalosim përmbledhjen me tregime Biber 05: në Zagreb (5. 04.), Petrinja (6. 04), Manastir (25. 04) dhe Travnik (24. 5). Më poshtë janë edhe detajet. Jeni të mirëseardhur!

 

botime