Biber 04 (2021)

Konkursin e katërt Biber e kemi hapur në fund të prillit 2020. Kemi pranuar rreth 750 tregime. Juria e këtij konkursi përbëhej nga: Tatjana Gromaça, Anton Berishaj dhe Selvedin Avdiq. Tri tregimet e shpërblyera janë: Çmimi i parë: “Zogëzat” nga Bojan Krivokapiq nga Novi Sadi Çmimi i dytë: “Shtëpiza në pyll” nga Alma Tabak nga Sarajeva Çmimi i tretë: “Trekëndëshi” nga Maja Halapir nga Samobori.

 

Shkarko: PDF, MOBI


Autorëve

Tregim

Aleksandra Jovanoviq
Beteja me mëngjes
Alma Tabak
Shtëpiza në pyll
Aneta Vellkovska
Pastruesi i luftës
Besa Morina
Mysafiri
Bojan Krivokapiq
Zogëzat
Bojan Krivokapiq
Deti
Boshko Lomoviq
Qeni i madh i verdhë
Dinko Teleqan
Jeleku
Goran Paladin
Mjedrat
Hoja Ogrizoviq
Ikona e Shën Jovanit
Irena Skopljak Bariq
Loja: Fundi
Jelena Kalajxhija
Mustaqet në shkopth apo Kushedi se cili (i pari dhe i fundit) për luftën
Jovana Matevska Atanasova
Mos fol keq për të vdekurit!
Maja Halapir
Trekëndëshi
Mariana Çanak
Shkëmbimi
Mihovil Rismondo
Tarracat
Milan Vorkapiq
S’ki me m’besu
Milena Babiq
Krojf
Milica Rashiq
Aroma
Nikolla Nikoliq
Antifada
Nikolla Petroviq
Kotelet në mure
Petra Rapaiq
Vëllai im
Sanja Tërpkovska
Pas aport
Senad Jusiq
Si u bë Dado pemë
Vesa Qena
Shija e gjalpit të kikirikut