Të nderuar,

Konkursi i pestë për tregim të shkurtër Biber është mbyllur më 1 6, 2022, në mesnatë. Kanë mbërritur rreth 470 tregime.

Rezultatet e konkursit pritet të bëhen të ditura para nëntorit të vitit 2022. Tregimet që do të jenë pjesë e përmbledhjes shumëgjuhëshe, si dhe fituesit e tri çmimeve të para do të përzgjidhen nga juria e përbërë nga: Lejla Kalamujiq, Kalina Maleska dhe Ola Saviçeviq Ivançeviq.

E falënderojmë secilin që ka marrë pjesë në konkurs.

Ekipi Biber