Fletë-paraqitje | Пријава | Prijava

 

Konkursi është mbyllur

 

Të nderuar,

Konkursi për tregim të shkurtër Biber është mbyllur më 14.06.2017 në mesnatë. Na kanë arritur më shumë se 350 tregime. I falënderojmë të gjithë që kanë marë pjesë në konkurs.

Rezulatet e konkursit i presim më 26.10.2017. Atëherë do të dijmë se cilat tregime do të hyjnë në përmbledhjen shumëgjuhëshe dhe cilat tre tregime do të fitojnë njërën nga tre shpërblimet. Në juri marrin pjesë Tatjana Gromaça, Kim Mehmeti dhe Faruk Shehiq.

Ekipi Biber