Fletë-paraqitje 2023-24

 

Konkursi është mbyllur

 

Të nderuar,

Konkursi i gjashtë për tregim të shkurtër Biber është mbyllur më 26. 5. 2024 në mesnatë. Kanë mbërritur rreth 490 tregime.

Rezultatet e konkursit pritet të bëhen të ditura para nëntorit të vitit 2024. Tregimet që do të jenë pjesë e përmbledhjes shumëgjuhëshe, si dhe fituesit e tri çmimeve të para do të përzgjidhen nga juria e përbërë nga: Tanja Stupar Trifunoviq, Almin Kaplan dhe Jasna Dimitrijeviq.

E falënderojmë secilin që ka marrë pjesë në konkurs.

Ekipi Biber