Front 2021

biberi është aty për të ngacmu

biberi është i vockël

biberi është i furishëm

biberi i çdokujt dhe i askujt

bëhu si biberi

BIBER 04

 

 

 

Rezultatet e konkursit të katërt për tregim të shkurtër Biber