Front 2020

biberi është aty për të ngacmu

biberi është i vockël

biberi është i furishëm

biberi i çdokujt dhe i askujt

bëhu si biberi

BIBER 04

 

 

 

Konkursi i katërt për tregim të shkurtë Biber është mbyllur më 1.12.2020.
Kanë mbërritur mbi 750 tregime.