Front 2020

бибер е тука да пецне

бибер е мал

бибер е моќен

бибер сечиј и ничиј

биди како бибер

БИБЕР 04

 

 

Четвртиот конкурс за краток расказ Бибер е затворен на 1.12.2020 година.

Пристигнаа повеќе од 750 раскази.