biberi është aty për të ngacmu

biberi është i vockël

biberi është i furishëm

biberi i çdokujt dhe i askujt

bëhu si biberi

Rezultatet e Konkursit të Pestë Biber

 

 

Juria e Konkursit të Pestë Rajonal të Tregimit të Shkurtër Biber, e përbërë nga Kalina Maleska, Lejla Kalamujiq dhe Olja Saviçeviq Ivançeviq, mori vendimin për çmimet dhe zgjodhi 25 tregime që do të botohen në përmbledhjen shumëgjuhëshe.