бибер е тука да пецне

бибер е мал

бибер е моќен

бибер сечиј и ничиј

биди како бибер

Резултати од петтиот конкурс „Бибер“

 

 

Жирито на регионалниот конкурс за краток расказ „Бибер“, во состав Калина Малеска, Лејла Каламујиќ и Оља Савичевиќ Иванчевиќ, донесе одлука за наградите и избра 25 раскази кои ќе бидат објавени во повеќејазичниот зборник.