Biber 04 (2021)

Konkursin e katërt Biber e kemi hapur në fund të prillit 2020. Kemi pranuar rreth 750 tregime. Juria e këtij konkursi përbëhej nga: Tatjana Gromaça, Anton Berishaj dhe Selvedin Avdiq. Tri tregimet e shpërblyera janë: Çmimi i parë: “Zogëzat” nga Bojan Krivokapiq nga Novi Sadi Çmimi i dytë: “Shtëpiza në pyll” nga Alma Tabak nga … Vazhdoni me leximin e Biber 04 (2021)