Biber 01 (2016)

  Konkursi i parë Biber është shpallur në vitin 2015. Në konkursin arritën më shumë se 300 tregime. Juria e cila ishte e përbërë nga Doruntina Basha, Faruk Shehiq dhe Bojan Krivokapiq zgjodhi 25 tregime të cilat i botuan në përmbledhjen Biber 01. Në mesin e tyre janë edhe tre tregimet e para që janë … Vazhdoni me leximin e Biber 01 (2016)