Бибер 04 (2021)

Четвртиот конкурс Бибер го објавивме кон крајот на април 2020 година. Пристигнаа околу 750 дела. Жирито на овој конкурс беше во следниот состав: Татјана Громача, Антон Беришај и Селведин Авдиќ. Првите три наградени раскази се: Прва награда: „Птички“ на авторот Бојан Кривокапиќ од Нови Сад; Втора награда: „Куќичка во шумата“ на авторката Алма Табак од Сараево; … Продолжи со читање Бибер 04 (2021)