Пријава | Fletë-paraqitje | Prijava

 

Конкурсот е затворен

 

Драги луѓе,

Конкурсот за краток расказ Бибер е затворен на 14.06.2017 година на полноќ. Ни пристигнаа повеќе од 350 раскази. Им се заблагодаруваме на сите кои учествуваа на конкурсот.

Резултатите од конкурсот ги очекуваме на 26.10.2017 година. Тогаш ќе знаеме кои раскази ќе влезат во повеќејазничната збирка и кои раскази ќе освојат по една од трите награди. Во жири – комисијата се Татјана Громача, Ким Мехмети и Фарук Шехиќ.

Тимот на Бибер