Biber Info mailing list

Dua të pranoj informata rreth konkursit Biber në email adresën që vijon:

Shkruani email adresën dhe shtypni “submit”.
Do të pranoni email në të cilin gjendet linku përmes të cilit konfirmohet kërkesa.

Ju faleminderit për interesimin!